HOGYAN NÉPSZERŰSÍTJÜK KLUBUNKAT?



Egy újabb formája jelent meg klubunk megismertetésének a külvilág számára. Először a klubújságon keresztül lehetett követni második otthonunkat, a Félsziget klubházat, vele párhuzamosan a Facebook-oldalunkat. Ezt követte blogunk, amifelszigetunk.blogspot.hu.

Ezt a blogot az új újságcikkek alapján állítjuk össze, azzal a szándékkal, hogy minél többen ismerkedhessenek meg velünk, és hogy megszüntessük az előítéleteket, „bélyeget”, ami ránk nagyon súlyosan hat, pláne, ha valamelyikünk dolgozni szeretne és az állásinterjúnál, vagy az önéletrajzában kiderül, hogy mentális problémával rendelkezik. Még a csökkent munkaképességűek között is mi vagyunk a leghátrányosabb helyzetben. A rendszeres orvosi kezelés és gyógyszerezés mellett is sokunk több hetes-hónapos kórházi ellátásra szorul, ami kizárja azt, hogy munkát kapjunk. A munkalehetőség is beszűkül a 4 órás foglalkoztatásnál, van olyan, hogy egyetemi végzettség esetén is csak betanított munkával tudják sorstársainkat foglalkoztatni. A legtöbben takarítói vagy adatrögzítői állást tudnak csak betölteni, de az a leggyakoribb, hogy egyáltalán nem állnak szóba velünk.

A legújabb, amivel magunkra szeretnénk felhívni a figyelmet, az a Félsziget film, amelyet a youtube csatornákon lehet megnézni. Ebben a klub dolgozói és tagjai egy űrlénynek mutatják be mindennapos dolgainkat, a mi kis életünket a klubházban hétről-hétre. Ezt a filmet részletekben lehet látni a klub Facebook-oldalán is: Félsziget klubház. A film címe: Félsziget tv.


Ali
2016

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése