Szülinapi buli - 2010

   Déltől kezdtünk készülődni a nagy napra szendvicsekkel, lufikkal, jókedvvel. Délutántól színes programokkal készült a klub. Az irodalmi kör például egy felolvasó műsorral, Juli szervezésében. Ági a Tiszai Csönd című Juhász Gyula verssel indította a műsort, majd Juli bevezető beszéde következett. Ezután Magdi Nagy László Elsuhogott című költeményét adta elő. Judit Ady Endre Csák Máté című művének kiváló előadásával színesítette a műsort. Ezután Juli Örkény István Egyperceseiből olvasta fel a Végleges megoldás című remekművet. Ismét Ágitól hallhattunk egy gyönyörű verset, Robert Burns Felföldi Mary-jét. Zárásul József Attila verset hallhattunk, a Születésnapomra címűt Judit előadásában, a Mikor az uccán átment a kedvest pedig Csillától. Csaba végig zenei etűdökkel színesítette az irodalmi kör műsorát.
   Zsolt váratlanul meglepett bennünket Vajda János Húsz év múlva című versével. Mariann a Dzsungel könyve című musicalből adott elő egy dalt.
   A tortaevés előtt Margit egy beszéddel köszöntött bennünket, melyben a klubtagokhoz és a szociális munkásokhoz egyaránt szólt.
   A torta elfogyasztása után fergeteges táncos mulatság kerekedett Erzsi vezetésével, egészen 6-ig roptuk a táncot a jobbnál-jobb zenékre.

Magdolna
2010

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése